Vierivät vuodet

Runoilija Karggoo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unohduksen tuolla puolen,
kaipaus,
ikävä toisen luo,
sanoja,
sanoja jotka viiltävät vielä vuosienkin jälkeen,
lupauksia
lupauksia joita kumpikaan ei voinut pitää,
rakkautta,
rakkautta jota kumpikaan ei osannut näyttää.
Illan pimeässä,
lyhdyn valossa,
mietin,
olisinko sittenkin voinut tahtoa.

Selite: 
Se yksi ja ainoa, silti pois päästetty.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot