Uneton rakkaus.

Runoilija Karggoo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

soitin sinulle taas keskellä yötä,
annoin hälyttää,
vastasit,
- kuuntelin unista ääntäsi,
suljin puheluni nopeasti,
millainen pelkuri olenkaan.
Tahtoisin soittaa aina uudelleen,
kuulla äänesi,
lausua rakkauteni äänen,
kertoa kuinka kaipaankaan sinua,
en kuitenkaan uskalla kertoa,
suljen vain puhelimeni,
millainen pelkuri olenkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne.
Joskus ehkä kannattaa olla pelkuri.
Synttärionnittelut! :-)

 

Käyttäjän kaikki runot