Sinä

Runoilija koivu ja tähti

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.11.2009
Viimeksi paikalla: 14.11.2016 7:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syvällinen ajattelija
Maailmanparantaja
 

sieluni sisar
päivin ja öin
olet aina aatoksissain

noita hetkiä
yhteisiä
onnellisia
muistelen ain

kiittää mä tahdon
kaikesta
mitä minulle annoit
kiitos siitä
että kanssasi elää mä sain

elämä jatkuu
muistot säilyy
mielessäin
haaveissain
kuljet vieläkin rinnallain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä on syytä kiitokseen.

Kaunis ja kiitollinen on runosi sanoma.

todella kaunista. pidin erikoisesti kohdasta
sieluni sisar.

Koskettavan kauniita muistoja tässä. Pidän.

Hieno.

Rakastavaa tekstiä hyvä!

Kaipuuta,muisteloa.Hieno.

Herkkä,kauis ja koskettava,pidän paljon,menee suosikeihin...

Koskettava runo, lämmöllä kirjoitettu!

Ihastuttavaa yhteenkuuluvuuden ja rakkauden tunnetta.

 

Käyttäjän kaikki runot