Kaipaus

Runoilija koivu ja tähti

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.11.2009
Viimeksi paikalla: 14.11.2016 7:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syvällinen ajattelija
Maailmanparantaja
 

Tuolta koivun takaa
tähti kirkas loistaa
oletko se sinä
luokses tahtoisin
taivaan tähtitarhoihin

Olit enkeli
paljon jouduit kärsimään
toivon että
oikeana enkelinä
korvauksen saat

Minä täällä
yksin elämääni jatkan
varamiehenä vaik`olinkin
ei onni tullut
meidän kotiimme

Toivon että
vierellesi
enkeliksi
tulet minut hakemaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää ja kaihoisaa kerrontaa, silti ei imelää.

 

Käyttäjän kaikki runot