kaipaus

Runoilija koivu ja tähti

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.11.2009
Viimeksi paikalla: 14.11.2016 7:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syvällinen ajattelija
Maailmanparantaja
 
Rakkaani
miksi lähdit pois

yhteinen vanhuus
ihanaa ois

Ehkä siellä
tähtitarhain takana
jälleen tavataan
ja yhdes elää saamme
ainiaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan osaa. Minultakin kuoli veli reilut kaksi ja puoli vuotta sitten.
 

Käyttäjän kaikki runot