Veljeni

Runoilija koivu ja tähti

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.11.2009
Viimeksi paikalla: 14.11.2016 7:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syvällinen ajattelija
Maailmanparantaja
 

Pienenä
Olit esikuvani
Olit olkapää
jota vasten
voi nojata.
Vaikka olitkin kaukana
olimme yhtä perhettä.

Me täällä
maan päällä
jatkamme matkaa.
Sinulle
siellä rajan takana
toivotan hyvää matkaa.

Siellä rajan takana
joskus tavataan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot