INGRID

Runoilija problematic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oikeassa kädessään syöpä,
vasemmassa riikinkukon sulka
hän vaeltaa jo rajoilla

lunta ja punaviiniä
ja kultaa
ja viimeinen hetki sanoihin

hän,
joka ei kuulu kenellekään
(ei edes sinulle,
vaikka salaa
valkoisessa huoneessa
toivoit niin)

nyt on paha hetki
aukaista suuta
tai hyppiä haarahyppyjä
huomion saamiseksi

minun lempieläimeni,
lempikukkani
tulen omaisuutena

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot