Nimetön

Runoilija problematic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jo ala-asteella laskin salaa, että
maailman paino harteilla on liian
suuri luku kerrottavaksi kenellekään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin melkein kaikista runoistasi mutta tää on kyllä ehdottomasti kaikista kivoin. upeeta jälkeä =)

luulen, että tämän laskemiseen vaaditaan enemmän sitä ystävieni keksimää aivopääomaa, kuin mitä itse omaan. Se on kaunis lause, hieno ajatus. Se on upea. Piän siittä.

mahtava matikkapää!
'suosikkeihin! :)

Omalla tavallaan harmillista, että ala-asteiässä on jo tullut mietittyä tuollaisia. Eihän ne siihen ikään oikein kuulu, mutta joka tapauksessa erittäin viisaasti ajateltu. Ajatus on myös tiivistetty hyvin runoksi, tällaiset ajatelmat auttavat aina ymmärtämään maailmasta jotakin enemmän.

Hieno pieni runonen, vaikka niin pienten ei kuuluisi miettiä moisia juttuja.. sai kuitenkin hymyilemään surumielisesti. Tässä on kaikki tarvittava.

Kiitos kommenttistasi paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot