Unelmalistan ensimmäinen sija: tyvikasvusi

Runoilija problematic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanaton yhteys yöllä kello viisi yli yksi
Punainen tyyny korvaa paperipussin,
hengitä sisään ja aiheuta tukos henkitorveen

Sylje keuhkorakkuloita korviini!

Tällä maailmalla on hallitsija,
joka vie meiltä peittoon tarttuneet
jalat vaatekaapin nurkkaan
Vie kaiken, vie varpaat,
vie sääret, vie kaiken

Ei ole enää meidän iltoja,
kuningas omistaa iltasi
Muista peitellä minut
ennen lähtöäsi verenmakuisella syljellä
Juuri sillä mitä tulee suuhun,
kun juoksee selkää tavoittelevaa liekkiä karkuun

Palohaavoja ja vesirakkuloita
Minä haluan olla tässä leikissä sairaalasi

Selite: 
<PRE>älä luule etten muista, kun kukat putoili omenapuista ja sä kuiskit, tähdistä, kuista sä kuiskit (Maija Vilkkumaa - Sä et tiedä mitään)</PRE>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot