Nimetön

Runoilija drömmare hjärta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen tavallinen tyttö. Tykkään kirjottaa ajatuksista ja tapahtuneista. Se on jotenki helppo tapa käsitellä asioita.
 

Välil tätä elämää kelaa,
et miten just sut on valittu,
tähän leikkiin pelaa,
ja sit ku sä delaat,
nii muuttuuko mikään.
Kelaa kaikkia tärkeitä asioita,
& rakkaat
en ois mitään ilman teitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot