ystävä rakas

Runoilija drömmare hjärta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen tavallinen tyttö. Tykkään kirjottaa ajatuksista ja tapahtuneista. Se on jotenki helppo tapa käsitellä asioita.
 

Mielelläni kerron sulle sen,
miten paljon sua kaipaankaan.

kaikki sanat on nyt haikeita,
kun tää on vielä mulle niin vaikeeta,
enkä ymmärrä laisinkaan.

se ystävyys,
lujin
miksi juuri sen,
päätti erottaa kuolema.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot