ystävästä, oma kulta

Runoilija drömmare hjärta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen tavallinen tyttö. Tykkään kirjottaa ajatuksista ja tapahtuneista. Se on jotenki helppo tapa käsitellä asioita.
 

Muistatko sen illan,
jolloin istuttiin puistossa.

Olin onnekas,
kun omistin kaltaisesi ystävän.

Kauan vain istuttiin ja julteltiin,
sitten otit kädestäni kiinni,
lähimme kävelemään puistotietä,
oli kaunis kesä ilta.

Olimme kummatkin pitkään aivan hiljaa,
kunnes käännyt ja katsoit silmiini,
kerroit rakastavasi minua,
eniten maailmassa.

Kaikki oli kaunista,
siinä hetkessä murheet katosi

Halasit minua,
suutelit ensin hennosti ja varovasti,
mutta yllätyksesi,
vedin sinut lähemmäksi
ja vastasin suudelmaasi

Muu maailma oli poissa,

vain me, sinä ja minä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana runo.
Kuin kertoisi minusta =) <3

 

Käyttäjän kaikki runot