Nimetön

Runoilija drömmare hjärta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen tavallinen tyttö. Tykkään kirjottaa ajatuksista ja tapahtuneista. Se on jotenki helppo tapa käsitellä asioita.
 

Voiko ketään enää koskaan rakastaa,
mistä tietää että toinen oikeesti välittää,
eikä leiki tunteilla.
Niin vaikea luottaa,
sydän särjetty liian monta kertaa,
tälle tunteelle ei mikään tuska vedä vertaa,
varsinkaan kun kyyneleiden mukana vuotaa verta,
etkä löynyt ensimmäinen kerran,
mut siit oon varma etten enempää kestä,
en pysty enää kertaakaan sun tekemistä haavoista vertani pestä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yleensä en tykkää yhtään puhekielestä tai slangista runoissa, mutta sä kyllä vakuutat. :)
Voisin kuvitella näitä runoja jonkun räppäämänä.

Tässä on voimaa. Ja hyvää syntymäpäivää!

Aina voi rakastaa toista ihmistä, vaikka onkin särjetty uudelleen ja uudelleen. Sen tietää, kun ihminen välittää aidosti.

Kenenkään ei tarvitse kestää väkivaltaa, se on selvää ja tuollaista ihmistä ei välttämättä kuulu rakastaa sillä tavalla kuin ihmistä, joka ei lyö missään nimessä.

Tykkään tästä runosta. Sä olet onnistunut kirjottamaan upeasti tuntemuksia tähän; pelkoja ja totuus siitä, ettei enää kestä yhtäkään lyöntiä. Ainoa miinuspuoli on se, etten pidä tuosta puhekielestä. Mutta muuten aivan mahtava runo.

ihanin runoistasi.
~ hyvää synttäriä ! ♥

 

Käyttäjän kaikki runot