hitaat hyvästit

Runoilija Demonica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

galaxy hearts
 

on vaikeaa olla tuntematta
katuvalojen alla
kun taivas värjäytyy unelmista
syvimmästä sinisestä
taittuu jo melkein mustaan

ja kaupunki huokailee
muistaa
kaikki menneet vuodet
seinälle pinttyneinä

oranssi valo värjää
mustan ja märän maan

on vaikeaa hengittää
katuvalojen alla
kun muistaa ihan jokaisen
pienenkin hetken

sade hakkaa maata
kaupungin sydämessä

Selite: 
1. ja 2. 9. 2011 voiko päästää irti
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanat tuntuvat tarkkaan valituilta,
silti spontaaneilta.
Saan tästä runosta paremmin kiinni kuin muista lukemistani
Tuli tuttu tunne ja déjà vu
vaikka teksti on taatusti tuoretta.
Kaunis ja niin kovin läsnä.

Ihana, hienoa kuvailua. Upea kokonaisuus.

 

Käyttäjän kaikki runot