aika taian jälkeen

Runoilija Demonica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

galaxy hearts
 

kun suljet silmäsi
onko se
viimeinen tekosi

tuhannet
katuvalot ulkona
maton kulma on taittunut
juuri siitä kohdasta,
johon sinä jätit kaiken

kun huokaiset
onko se
kaikki, mitä on jäljellä

menneet vuodet
niin nopeasti

onko se kaikki, mitä
sinulla on
sanottavana

Selite: 
3.8.2011 olipa kauhea kesä!
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä runo, jossa kulkee sellainen pehmeys ja tyyneys koko ajan mukana. Sait aikaan hyvän tunteen, kiitos tästä :)

haikeaa ja surumielistäkin kerrontaa, mutta erittäin koskettavaa!

pidän tästä. rauhallisuus ja huokaus, sekä sopiva, ihana maton kulma.

 

Käyttäjän kaikki runot