puolivuosipainajainen

Runoilija Demonica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

galaxy hearts
 

ajautuneena erilleen
kummastuneena
miten elämä heittikään tähän suuntaan?

vaikeaahan se on
vielä vaikeampaa

pelkäsi ennen
aivan toisia asioita
mutta nyt ovat ystävälliset kasvot muuttuneet
miten sen olisi välttänyt?

jälkiviisaus korventaa
syyllisyys
ja sydän hakkaa hiukan liian lujaa
ollakseen kunnossa

elämä on yliarvostettua
mutta ei siitä luopuakaan halua
tympääntyneenä
olisipa vielä kesä
tai ei sittenkään.

Selite: 
Kaipa asiat saa korjattua?
Kategoria: 
 

Kommentit

Saa korjattua, sillä huominen on suuri mahdollisuus. Ja ylihuominen.

 

Käyttäjän kaikki runot