valot ja sydän

Runoilija Demonica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

galaxy hearts
 

jossain
katuvalojen värjäämän asfaltin
toisessa päässä
seisoit kai sinä
odottaen jotain, huomista
tulevaisuutta

oli vain yksi ilta aikaa
ja muutama tunti jäljellä
aurinko painui mailleen hitaasti
jätti jälkeensä vilkkuvat valot

kaupungin sydämessä
keskellä kiihkeintä sykettä
kesäiltojen lopullisuus
ja totuus
iskivät minuun

nyt täytyi tanssia, kun vielä pystyi
juosta katuja pitkin
turvaan
kohti satamaa
jossain siellä musiikin sykkeessä
olit sinäkin
odottamassa?

sinisenä kiiluvat silmäsi
hikinen vartalo
viilentävä vesi ja kauniit lyhdyt
vain hetken aikaa tarrasit käteeni
sitten hymyilit

jossain siellä
minä menetin sen hetken
ja aurinko sammui jälleen

Selite: 
Musiikki!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot