Kaadetaan kuumaa kahvia parketille

Runoilija väliaikainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Tavakseni on tullut värittää hetket ja mielentilat räikeästi. Mitä muutakaan runojeni taustalta löytyisi kuin tositapahtumia?

 

Nappaan viimeisen lauseesi ilmasta kiinni

ja tapan sen
paljain käsin

Peru äskeinen!
Myönnä, ettet tarkoittanut sitä!

Rakas,
sano ettei sulla ole
ketään toista

Selite: 
Painajaista tai sitten hetki suudelman jälkeen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä kohtaa ei ole sanoja. Vaikuttava.

Hui
Voin kuvitella tuon hetken
tämä runo on hienosti kirjoitettu
se onnistuu järkyttämään tunteitani
sillä onko mitään kavalampaa kuin se että
omalla rakkaalla olisi joku toinen

Voimakas runo, tunteiltaan ja lauseiltaan.

Jo runon nimi imaisee mukaan ja napakkuus sekä ilmaiseminen taitavaa. Loistava runo ja kokonaisuus.

Upea runo! Vahva ja tunteikas!

Pysäyttävä runo.

Huih, tämä on.. pelottava. Kun pystyy aistimaan tunnelman, tilanteen. Näen mielessäni kuvan tästä hetkestä.

Upea kokonaisuus kipeästä aiheesta!

Hyvin kirjoitat, paha tilanne, oivallinen käsittely.
Kukaan ei varmasti haluais omalle kohdalle noin käyvän.

 

Käyttäjän kaikki runot