Jotain merkityksellistä

Runoilija väliaikainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Tavakseni on tullut värittää hetket ja mielentilat räikeästi. Mitä muutakaan runojeni taustalta löytyisi kuin tositapahtumia?

 

Se oli neljännentoista päivän aamu
sellainen yltiökaunis helmikuun sunnuntai

Seisoit herätessäni ikkunan luona
paljas selkä minuun päin

Kun käännyit ympäri,
hymyilit ja kävelit luokseni,
hautauduit peiton alle viereeni

"Ajattelin, että
olisikohan mulla mitään mahdollisuutta
herätä sun vierestä
joka aamu tästä eteenpäin"

ja minä humallun onnellisuuteen

Selite: 
Ei lisättävää.
Kategoria: 
 

Kommentit

No huh huh, tälläsiä aamuja lisää, kiitos. :)

Oijoi kade oon <3

Onnellisuuteen on Ihana humaltua.

Ihana myös runosi.

Tälläisiä aamuja jokainen kai toivoisi, tämä runo on hymyä ja onnellisuutta täynnä. Ja tuo lainausmerkeissä oleva kohta on ihan huippu.

 

Käyttäjän kaikki runot