Endorfiiniä hajanaisuushetkissä

Runoilija väliaikainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Tavakseni on tullut värittää hetket ja mielentilat räikeästi. Mitä muutakaan runojeni taustalta löytyisi kuin tositapahtumia?

 

Kun kaipuu kuultaa repivän kauniisti
peitellystä intohimosta

vastustuskyky on vain
säälittävä vertauskuva
sille, miten elää

(sinä olet ainoa
jonka haluan tuntea
ihollani)

Selite: 
Paikkani on siellä, missä sinäkin olet.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, upea!

upea!

Wauh, mikä rakkausruno jo otsikosta lähtien,
valtaisan tunteikas ja upea !

hurjan upeaa. kaunista. rakkautta ja intohimoa.

 

Käyttäjän kaikki runot