Olet

Runoilija aadaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet hymy huulillani,
olet pilke silmissäni.
Olet kyynel poskellani,
olet kaipaus sydämessäni.

Olet hento kuiskaus tuulessani,
olet yksi säde auringossani.
Olet tähti taivaallani,
olet kukka kedollani.

Olet minussa kaikkialla,
olet jokapuolella ympärilläni.

Mutta olenko minä sinulle vain käden heilautus muiden joukossa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin. Ja tähän varmasti voi samaistua jokainen joka on koskaan ihastunut. :)

Miten yksi ihminen voikaan merkitä itselleen niin paljon, mutta itse ei välttämättä merkitse toiselle mitään. Tuttu tunne. Pidän tästä. Suosikkeihin :) >

 

Käyttäjän kaikki runot