viimeinen lento

Runoilija aadaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Missä on kaunis hymysi,
minne katosi lämmin katseesi?

Missä on se lohduttava olkapää,
minne haihtui lohduttavat sanasi?

Minne katosi käsi ystävän,
minne sinä lensit kultasiipinen enkelini?

Selite: 
meidän kultanen enkeli<3
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniisti kirjoitettu :)

Yhdyn edelliseen kommenttiin. Koskettava.

Kaunis runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot