joka sään enkeli

Runoilija aadaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pienet enkelin siipesi kutittelevat poskeani
tuulen puhalluksesi raikastaa ahdistavaa ilmaa.

Aurinkona tuot valoa suruumme
tähtenä annat uskoa huomiseen.

Sateen pisaroina itket kanssamme
sateenkaaren väreinä muistutat elämän ihanuudesta.

Hatarana pilvenä uit sydämiimme
tiedän että sinulla on hyvä olla.

Ja se auttaa minua jaksamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tunnelma tässä runossa. Jo otsikko herätti mielenkiinnon - ja sitä seurasi sitten hyvä runo! Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot