salaisuus

Runoilija aadaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselet aina toiselta puolelta ikkunaa,
astelet kadun vastakkaista reunaa.

Kiirehdit aina, kun pitäisi rauhoittua
ja lepäät aina, kun olisi kiire.

Suljet aina korvasi, kun pitäisi kuunnella,
sinä olet ulkopuolinen,

sillä tiedät liikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wau..tämä runo kuvaa mystisen hyvin itseäni..pidän tästä

Todella hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot