Surviving test

Runoilija LonelyHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja vaikka mitä luvataan niin toisemme viel hukataan
 

Tällä kertaa en ohjaa teitä seuraamaan valoa
Tällä kertaa anelen teitä jäämään

Koskaan ei ole liian myöhäistä
nyt on siis aika taistella

Selite: 
Yksi tajuttoman tärkeä henkilö ja sen ystävät joutui tosi pahaan onnettomuuteen, tää on siis heille <3
Kategoria: 
 

Kommentit

toivottavasti selviävät!!

toivottavasti selviävät!!

 

Käyttäjän kaikki runot