Nimetön

Runoilija LonelyHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja vaikka mitä luvataan niin toisemme viel hukataan
 

Tahdon koskettaa ja pitää kiinni,
mutta silti voisin päästää irti.

Tahdon vetää tuoksua keuhkoihini,
kuitenkin puhallan kaiken ulos.

Tahdon pitää sinut itselläni,
ja silti antaa sinut muille.

Tahdon sitoa itseni sinuun köysin,
mutta leikkaan itse kahleeni irti.

Yöllä kaipaan läheisyyttäsi,
ja silti olen tyytyväinen.

Selite: 
Ajattelin kirjoittaa omasta sitoutumiskammosta ja tässä on pikainen tuotos.
Kategoria: 
 

Kommentit

osuu yks yhteen myös mun kanssa, hieno :). kiitos tästä ja kiitos arvostelusta!

voi luoja, kuin omista ajatuksistani olisit kirjoittanut. suosikkeihin meni heti!

Ristiriitaiset tunteet ja teot, epävarmuus. Kaiken kaikkiaan toimiva runo, kursiivia käytetään hyvin. Loppu jättää ristiriitaisen hyvän olon -fiiliksen.

 

Käyttäjän kaikki runot