Lumitaivas

Runoilija LonelyHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja vaikka mitä luvataan niin toisemme viel hukataan
 

Hiuksissa lunta,
taivas päälle hajoaa.
Pisteitä taivaalla,
kuin tähtiä korvaavaa.
Kylmyys syleilee,
silmissä sumenee.
Sua muistelen,
taivaalle pyynnön kuiskaten.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot