Anna mun mennä

Runoilija LonelyHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja vaikka mitä luvataan niin toisemme viel hukataan
 

Älä katso minuun, se sattuu.
Älä koske minua, se repii sydäntäni rinnasta.
Älä lausu nimeäni, sillä kutsuasi en voi vastustaa.

Päästän sinusta irti.

Tahdon unohtaa.

Silti mieltäni kalvaa
jokainen kosketus
suudelma ja sanat
jokainen jättäminen

Anna minun unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunnel Liiankin tuttu. Unohtaminen on vaan niin vaikeaa.
ps. Kiitos arvostelusta.

Puhuttelevaa tekstiä, johon itsekin voi samaistua. Pidän tästä.

niin tuttuja tunteita! mahdottoman hyvin kirjoitettu :>

Jokainen jättäminen...runosi on täynnä tuskallista tunnetta. Välittyy, samaistun.

Upeaa runoa, kipeetä rakkautta....

 

Käyttäjän kaikki runot