Yksi vain

Runoilija Eichhörnchen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et voi tietää kuinka syvällä pohja on, ennenkuin sinne putoaa. blogii : http://noosuslifetime.blogspot.com/
 

Yhdet kasvot
päivän pelastaa.
Yhdet sanat
pohjalta nostaa.

Tahdon sinut nähdä,
uudestaan ja uudestaan.
Tahdon sinut kuulla,
vaikka muualta huudellaan.

Ajattelin olevani yksin,
mutta sitten muistan sinut.
Kuinka joskus istuimme sylityksin,
rakkaalta vieläkin tunnut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot