sitä kutsutaan luovutukseksi

Runoilija Eichhörnchen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et voi tietää kuinka syvällä pohja on, ennenkuin sinne putoaa. blogii : http://noosuslifetime.blogspot.com/
 

Kävelen ylös
puut minua kumartaa.
Edessäni lehtiköynnös
tahtoo muo satuttaa.

Pitkään väistelen
ja kipua kestän.
Hieman vain itkeskelen
suojissa tuuhean metsän.

Lopulta tuo köynnös
raapii ja kuristaa.
Taitaa olla luovutus,
ei tarvi enää pelastaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot