en ymmärrä

Runoilija Eichhörnchen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et voi tietää kuinka syvällä pohja on, ennenkuin sinne putoaa. blogii : http://noosuslifetime.blogspot.com/
 

Joku sen joskus minulle sanoi,
luulin ymmärtäväni sen merkityksen.
Luulin, että tiesin sen tarkoituksen,
että erottaisin mitkä on pilvilinnoi, mitkä taloi.

Todellinen merkitys lauseelta puuttuu,
oikeasti en ymmärrä sitä.
Onko se toisen ylistystä?
Vaiko oma käsitys uupuu?

Mitä? missä? Miksi? Milloin? Kelle?
Keneltä? Kuka?

Minä rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot