Hän piiloutuu

Runoilija Eichhörnchen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Et voi tietää kuinka syvällä pohja on, ennenkuin sinne putoaa. blogii : http://noosuslifetime.blogspot.com/
 

Hän juoksee nauraen.
Hymy kasvoillaan,
tuo keväisen tuulahduksen
linnut, perhoset seuranaan.

Mutta yksin kun hän jää,
tulee toinen persoona esiin.
Ei ranteet terältä vältykkää,
hän palaa painajaisiin.

Ei kukaan tiedä pahaa puolta,
seurassa hän sen piilottaa.
Muille hän on isin kulta,
jonka posket vähän punottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot