rikoksena rakkaus

Runoilija Miltsuu123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2013
Viimeksi paikalla: 23.1.2016 16:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oleko se minä Joka hajoaa? En tiedä, ehkä lopulta Häviäjät voittaa.
 

Tyttö lukee Coelhoa
Päivä pitenee
Aurinko paistaa
Vaan ei yksi pääsky
Kesää tee

Olen vanki
Rikos oli rakkaus
Olen vanki
Rikoksena rakkaus

Kuuntelen klassista
Saakohan pähkinänsärkijä
Prinsessansa
Katson ulos ikkunasta
Lapset leikkii lumikasassa

Olen vanki
Rikos oli rakkaus
Olen vaniki
Rikoksena rakkaus

Ja sä tuut
Tuut mun luo
Puhallat pahan pois

Olin vanki
Rikoksena rakkaus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot