rajatilarakkaus

Runoilija Miltsuu123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2013
Viimeksi paikalla: 23.1.2016 16:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oleko se minä Joka hajoaa? En tiedä, ehkä lopulta Häviäjät voittaa.
 

Käytävä ja kylttejä
Mahdotonta odottaa
Merkkejä

Herätä unesta
Anna mun palata
Haluan vain sua
Tiukasti halata

Koht tää on ohi
Mä kyl selviän

Puhalla ilmaa
Mun laastarin alle
Ja revi se pois

Busseja ja kilometrejä
Mahdotonta odottaa
Enteitä

Herätä pahasta
Anna mun
Silmät aukaista

Nyt tää on ohi
Nään vaan pimeää
Puhalla ilmaa
Mun laastarin alle
Ja revi mut pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot