kysymys

Runoilija Miltsuu123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2013
Viimeksi paikalla: 23.1.2016 16:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oleko se minä Joka hajoaa? En tiedä, ehkä lopulta Häviäjät voittaa.
 

Suihkuverhon takana
Tapahtuu taikoja

Naapuri keittää
Voikukkapuuroa

Suudelma luonasi
Keskiviikkona

Yliopistot, työt, lapset
Kiire

Kuolitko sinä vai
Olinko se minä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo
 

Käyttäjän kaikki runot