Nimetön

Runoilija Miltsuu123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2013
Viimeksi paikalla: 23.1.2016 16:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oleko se minä Joka hajoaa? En tiedä, ehkä lopulta Häviäjät voittaa.
 

Tahtoisin rakastaa siten
Ettei tarvis pelätä

Tahtoisin katsoa tähtiä
Ja samalla levätä

Tahtoisin nousta
Ja kaatua
Juopua sinusta

Tahtoisin tahtoa kirkossa
Tahtoisin lapsia

Tahtoisin sinut kokonaan
En vain palasta kuorestas

Tahtoisin huutaa ja kirota
Tahtoisin unohtaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot