Nimetön

Runoilija Miltsuu123

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2013
Viimeksi paikalla: 23.1.2016 16:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oleko se minä Joka hajoaa? En tiedä, ehkä lopulta Häviäjät voittaa.
 

Poltan LM:n punaista
Sä puhut mulle Star Warsin
Uudesta teaserista

Pyydät että silitän
Pyydät että jään
Pyydät että aurinko
Paistais meille pitkään

Sä opetat mulle asioita astrologiasta
Pluto ei ole enää planeetta
Luen Norman Vincent Pealea
Tästä tulee hyvä päivä

Ne sanoo
Ne sanoo että mullon
Mania
Kun kirjoitan taas
Rakkausrunoja

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Maniassa tulee paljon tekstiä verrattuna tasaseen tilaan. Hyvä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot