Ollaan me kaikki lapsia Jumalan
mut harva taittaa pedon kaulan
Synteihinhän me täällä sorrutaan
Anelemme ne anteeksiantamaan taivaan
Himo vaan usein ottaa sen vallan
Hetkeen siihen asti, kun saamme päälle mullan
Kuuntele ees pieni hetki ääntä korkeuksien
Niin voit olla voimassa suurten henkien
Elämän oppitunti siinä hetkessä
Sulla suuri sydän mielessä
Meille taidot hyvän ja pahan annetaan
Sä päätät itse kumpi pääsee valtaan
Olet siinä maailman laidalla
Mietit kunpa pysyisit tiellä kaidalla
Ois helppo pedon matkaan lähtee,
joka tarjoaa kylliksi mammonaa
Vaan muista ei oo se tie valon maan
Ei anna se oikeaa rakkautta
On se aikaa yön aamutta
Älä anna siis sydäntäsi mustaksi maalata
ja pimeyden ikuisen sitä vallata
Ota siis rinnallesi suojelusenkeli,
joka on sun sisäinen äänesi omasi
Olet siinä maailman laidalla
Mietit kunpa pysyisit tiellä kaidalla
Onnesi on olla lapsi taivaan
Pukeudut lakanaan valkeaan
Kosketa sitä taivaan kantta
Eihän kukaan voi elää armotta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut