Sillan alla

Runoilija 9ee50d94982a167f28d3e2491a1500b6

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.6.2011
Viimeksi paikalla: 4.5.2018 12:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

näkymätön mies
 

Tuuli polttaa tupakkaani
tuulessa tuoksuu kevät
Kuolleet lehdet ratisevat
maiharien alla

Kun kävelen auringonlaskuun
vastavalossa hyönteisparvet
soratie ja puiden uudet lehdet
valo on oranssi ja maalaa kaiken

Hetken kunnes taas menee pois

vuodet kuin sumua ajatukset
en saa mitään selvää
monta tai ei monta
vuosia purkissa nappeja

en tiedä montako on mennyt
ja savuke maistuu siltä
kuin tuhoaisin itseni
en pääse tarpeeksi kauas

Kauas pois itsestäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä esimerkki tarina ainakin siitä, että tupakkaa ei kannata todellakaan polttaa.
 

Käyttäjän kaikki runot