Minun yöni

Runoilija 9ee50d94982a167f28d3e2491a1500b6

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.6.2011
Viimeksi paikalla: 4.5.2018 12:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

näkymätön mies
 

Jossain vuotava hana
Ruosteiset ikkunanpuitteet

Alhaalla kadulla
Vesipisarat putoilevat
huppariin piiloutuneen
miehen päälle

Mitähän sen mielessä liikkuu
Luultavasti samaa kuin minun
Tässä taloudessa asuu
yksinäinen mieshenkilö

Ilman sinua
Elämä on kuolemaa
Kun saan nähdä sinut
Jaksan taas hetken

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti näet pian rakkaasi jälleen ja saatte olla pitkään taas yhdessä. 
Kaipaus kasvattaa ihmistä kestämään sen eron
 

Käyttäjän kaikki runot