Nimetön

Runoilija tatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahta asiaa ilman en pärjäisi: musiikkia ja kirjoittamista.
 

Hetken merkitsen hänelle jotakin,
sitten tunnen, kuinka
hän lipuu tavoittamattomiin.

Selite: 
Tunteet, tykkääminen, eroaminen. Päästääkkö irti vai juostakko perässä?
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot