Yksin

Runoilija tatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahta asiaa ilman en pärjäisi: musiikkia ja kirjoittamista.
 

Pesen kasvoja.
Vettä suihkuaa.
Itken lujaa.
Kukaan ei huomaa.

Yksin tässä maailmassa.
Koitan huutaa.
Tukahdutan pyyhkeellä.
Ei kukaan hereillä.

Peilissä veriset silmät,
niin punaiset
ja surulliset,
tuskan paljastavat

Kuka minua odottaisi,
jos nousisin
lavuaaria syleilemästä,
lakkaisin itkemästä?

Tahdon pian pois
tästä elämästä.
Kyyneliä lisää.
En jaksa hymyillä.

Selite: 
Itku tuli.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot