Kadonnut

Runoilija tatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahta asiaa ilman en pärjäisi: musiikkia ja kirjoittamista.
 

Haluaisin tietää, missä olet nyt,
minne olet eksynyt,
mitä elämääsi kuuluu.

Mietitkö vanhoja aikoja,
silloin kun olimme nuoria,
sitä rakkautta minuun?

Istutko yksin ulkosalla
vai miehesi kanssa verannalla?
Oletko sinä onnellinen?

Satuin nyt miettimään sinua,
rakkautta, nuorta ja aitoa.
Olinko merkityksellinen?

Kuiskaan nimesi tuuleen.
Ehkä vielä sen kuulet.
Minä kaipaan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot