Nimetön

Runoilija tatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahta asiaa ilman en pärjäisi: musiikkia ja kirjoittamista.
 

En saa sinua mielestäni
Mies, olet elämäni
Vasta nyt sen tajuan
Kun pois kauas katoan

Tuntuu, etten ilman sinua
Elää voi enää kunnolla
Olen vain puolinainen
Nainen aivan toisenlainen

En sinua voi unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot