Esteet ja tunteet.

Runoilija WhiteKazan

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on liian tärkee tuhlattavaksi, En saa antaa periksi. Ja jos annankin, niin vain hetkeksi. Jotta saan voimaa jatkaa
 

Tiedän että se on mahdotonta,
ei se vain toimisi.

Liikaa esteitä ja rotkoja

Ja kuitenkaan en pääse sinusta irti.
Sinä kietoudut ympärilleni kuin verkko

Pyristely ei auta,

Minä luovutan

Koska rakastan sinua niin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runosi sopii minun tilanteeseeni enemmän kuin hyvin. Pidän, kiitos!

hyvä runo ja sopii täysin omaan elämääni tällä hetkellä :) kyl rakkaus on välil vaikee juttu...

Tälläistä elämä juuri joskus on.

 

Käyttäjän kaikki runot