Viesti

Runoilija WhiteKazan

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on liian tärkee tuhlattavaksi, En saa antaa periksi. Ja jos annankin, niin vain hetkeksi. Jotta saan voimaa jatkaa
 

On kai lapsellista suuttua sulle,siitä ettet vastannut viestiini.

Odotan vastausta päivästä toiseen, ihan turhaan tietenkin.

Onhan se lapsellista suutua, mutta en voi sille mitään.

Kohta alan mököttää sulle, vaikka ethän sä sitä tiedä.

Kun et edes huomaa yhtä viestiä!

Vastaa nyt ääliö!

Selite: 
Eikä sitä vastausta kuulunut...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä toimisi ehkä paremmin, jos olisit asetellut sen runomuotoon, siis rivittänyt sen niinkuin muutkin runosi. Tykkään enemmän sinun kirjakielisistä runoistasi, puhekieli sopii aika harvoin runoihin ylipäätään.
Mutta tiedän tuon tunteen, se välittyy kyllä tästä hyvin. Odottaminen osaa olla tuskaista näissä tapauksissa.

 

Käyttäjän kaikki runot