Prinsessat ja prinssit

Runoilija WhiteKazan

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on liian tärkee tuhlattavaksi, En saa antaa periksi. Ja jos annankin, niin vain hetkeksi. Jotta saan voimaa jatkaa
 

Pukuloistoa, säihkettä ja musiikkia

Askel, askel jaa pyörähdys!

Hymyjä, katseita ujoja

Korkokenkien kopinaa

Tam, tam tam!

miksi en ole noiden tanssijoiden, prinsessojen ja prinssien joukossa?

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tääkin on niin ihana! Mullekin tuli mieleen vanhojentanssit.. :) Ja sulta kyllä runosuoni löytyy!

Tuli mieleen vanhojentanssit,
samaa mietin silloin, kun
ystäväni oli tanssimassa.

 

Käyttäjän kaikki runot