Tunteet

Runoilija WhiteKazan

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on liian tärkee tuhlattavaksi, En saa antaa periksi. Ja jos annankin, niin vain hetkeksi. Jotta saan voimaa jatkaa
 

Olen rakastunut sinuun,

tahdon olla lähelläsi
tuntea kosketuksesi
silitellä hiuksiasi
puhua sinulle, hymyillä ja nauraa kanssasi.

mutta olet niin kaukana,
tuskin edes näen sinua.

Minulla on ikävä sinua,
ajattelen sinua jatkuvasti

Entä sinä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin. tuttuja tunteita olet saanut sanoiksi. ♥

kaikki runoni on tiivistettynä juuri tässä asian ytimessä!

Runossasi pelkistetysti tiivistyy: R A K K A U S !!

Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot