Pieni hetki

Runoilija Sanniina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Golfiin hurahtanut nainen joka purkaa iloa ja surua pöytälaatikkorunoilemalla
 

Kuinka uskaltaisin sen sinulle sanoa,
mitä sydämeni haluaa.
Kuinka uskaltaisin sen sinulle näyttää,
mitä vartaloni janoaa.
Jos vain sen pienen hetken saisin sinut omistaa,
tiedän ettet luotani tahtoisi enää luistaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot