Kaipaus

Runoilija Sanniina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Golfiin hurahtanut nainen joka purkaa iloa ja surua pöytälaatikkorunoilemalla
 

Istun viereesi, en näe sisääsi vaikka olen
lähelläsi, en tunne kaipuun sydäntäsi.
Miksi tähän jään, kaikki kysymykseni
ilman vastauksia jää.
Katoan tummaan syksyn yöhön, tunnen
kuinka hengitän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipuuta toisen luo voi tuntea vaikka olisi vieretysten, jos tunteet ovat kaukana toisistaan.
Mukavaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot